Nieuwe site Monumentenwacht Gelderland beter afgestemd op wensen van bezoeker

Monumentenwacht Gelderland heeft een nieuwe website. De oude site voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. De nieuwe website is beter afgestemd op de wensen van de bezoeker. Zo kan die bijvoorbeeld meteen door naar de services van Monumentenwacht Gelderland. De nieuwe site heeft hetzelfde webadres: www.monumentenwacht-gld.nl.

Directeur Jantine Clasie heeft de site vrijdag 20 januari in gebruik gesteld. Op de site vindt u ook de verhalen van het werk van onze wachters, nieuws over de Gelderse monumentenwereld en de laatste ontwikkelingen van Monumentenwacht Gelderland.

In 2023 zullen we ons vaker dan voorheen presenteren op LinkedIn en Facebook. Ook verschijnt vier keer per jaar de digitale nieuwsbrief. Heeft u tips, vragen of opmerkingen? Mail ons: info@mwg.nl

Meer nieuws over onze Monumentenwacht

Nieuwsoverzicht

Contact

Disclaimer

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld. We kunnen echter niet garanderen dat alle gegevens altijd up to date en volledig juist zijn. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die onverhoopt voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. Wij houden ons aanbevolen voor verbeteringen en nuttige aanvullingen.

Met subsidie van: