Hoe wij werken

Hoe kunnen we u helpen?

U bent eigenaar van één van de monumenten die onze provincie Gelderland rijk is. Met de ouderdom van uw monument komen onvermijdelijk ook de gebreken. Dat vraagt om een regelmatige check van het uw pand. Het is belangrijk om te weten waar de ‘slijtage’ zit, juist op plekken die u zelf niet ziet of waar u niet aan denkt. Dat voorkomt dat kleine gebreken uitgroeien tot grote.

Onderhoudscheck

Een abonnement bij Monumentenwacht Gelderland geeft u als eigenaar recht op een periodieke onderhoudsinspectie door onze ervaren bouwkundig specialisten. We voeren als het kan kleine herstelwerkzaamheden direct uit. Jaarlijks nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor een inspectie.

Een rapport waar je verder mee komt

Na elke onderhoudscheck krijgt u van ons een overzichtelijk inspectierapport toegestuurd. Daarin staan praktische adviezen voor goed onderhoud. Het rapport is ook een handige basis voor het aanvragen van subsidie, goedkoop lenen of belastingaftrek.

Voor wie?

U kunt abonnee worden van de Monumentenwacht Gelderland als u eigenaar bent van een:

  • Rijksmonument
  • Provinciaal monument
  • Gemeentelijk monument
  • Object met cultuurhistorische waarde (gebouw, molen, interieur, groen, archeologie, e.d.)

Wat kost het?

Als abonnee van Monumentenwacht Gelderland profiteert u voor al uw Gelderse monumenten van ons lage uurtarief. Bekijk hier alle tarieven

Contact

Disclaimer

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld. We kunnen echter niet garanderen dat alle gegevens altijd up to date en volledig juist zijn. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die onverhoopt voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. Wij houden ons aanbevolen voor verbeteringen en nuttige aanvullingen.

Met subsidie van: