Historisch Bouwfragmentendepot

Monumentenwacht Gelderland is beheerder van het Historisch Bouwfragmentendepot in Valburg. Het bestaat uit een loods vol historische bouwmaterialen die door monumentenwachters en vrijwilligers zijn gered van de sloop of de stort. Als abonnee kunt u op afspraak komen kijken of er iets bij zit wat u een goede herbestemming kunt geven. In principe is het depot elke vrijdagochtend geopend. Bel met Mark van Dinteren (06 28 24 28 98) of stuur een mail naar m.vandinteren@monumentenwacht-gld.nl.
Als u hier klikt, kunt u de flyer ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het depot bekijken.
Op de website van het het Historisch Bouwfragmentendepot vindt u overzichten van verschillende soorten bouwmaterialen die beschikbaar zijn voor hergebruik. Nog niet alles staat hier vermeld, maar dat maakt een bezoekje aan het depot des te verrassender.

Beheerder Mark van Dinteren te midden van een deel van de voorraad.

Contact

Disclaimer

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld. We kunnen echter niet garanderen dat alle gegevens altijd up to date en volledig juist zijn. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die onverhoopt voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. Wij houden ons aanbevolen voor verbeteringen en nuttige aanvullingen.

Met subsidie van: