Celdeur Kasteel Wijchen te koop in depot Monumentenwacht Gelderland

Deze loeizware celdeur is afkomstig uit de kelder van Kasteel Wijchen. Daar was de met ijzer beklede deur overbodig geworden en verhuisd naar het historisch bouwfragmentendepot van Monumentenwacht Gelderland in Valburg. De deur – afmetingen 99 bij 192 centimeter – is te koop. Er zit zelfs nog een sleutel bij.

Mark van Dinteren achter de tralies

Voor de liefhebber is het historisch bouwfragmentendepot van Monumentenwacht Gelderland een waar paradijsje. De hal in Valburg ligt en staat helemaal vol met oude tegels, deuren, sanitair en andere spullen die uit vaak monumentale panden komen.

Regelmatig laten we bijzondere maar ook gewone elementen zien die voor een vriendelijke prijs te koop zijn. Het depot is in principe elke vrijdagochtend geopend. Het is verstandig om tevoren even te bellen met beheerder Mark van Dinteren, want hij is ook weleens eens een dagje vrij: 06-2824 2898.

Voor een verdere blik op de collectie: https://www.monumentenwacht-gld.nl/Bouwfragmentendepot/Website/Index.htm

Meer nieuws over onze Monumentenwacht

Nieuwsoverzicht

Contact

Disclaimer

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld. We kunnen echter niet garanderen dat alle gegevens altijd up to date en volledig juist zijn. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die onverhoopt voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. Wij houden ons aanbevolen voor verbeteringen en nuttige aanvullingen.

Met subsidie van: