Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
Toolkit Duurzaam Erfgoed
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
 
Document acties

Aanmeldingsformulier stap 1 van 5

Hier treft u het formulier voor digitale aanmelding voor een abonnement. De digitale aanmeldingsprocedure gaat in 5 stappen. Hou een digitale foto evt. digitale tekeningen 'bij de hand', voor het uploaden aan het einde van de aanmeldprocedure (stap 5). U ontvangt een schriftelijke bevestiging van uw aanmelding per post met aanvullende informatie. Voor onze inspectie dienstverlening rekenen we een uurtarief en er zijn jaarlijkse abonnementskosten. Deze worden vermeld in de schriftelijke bevestiging die u ontvangt en vindt u ook deze website: http://www.monumentenwacht-gld.nl/over-mwg/info-abonnement/info-abonnement. U kunt ook bellen met het kantoor van de Monumentenwacht 026-3391707 voor meer informatie over het abonnement.

Gegevens eigenaar aan te melden object
Dit is tevens het correspondentieadres.
Dhr / Mevr


Gegevens eigenaar  Plone powered by ZOO