Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Diensten > Inspectie & advisering gebouwd en groen erfgoed
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
Toolkit Duurzaam Erfgoed
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
 
Document acties

Inspectie & advisering gebouwd en groen erfgoed

De dienstverlening van de Monumentenwacht geeft de zekerheid van een periodieke onderhoudscontrole en advisering van uw kostbare monument. Door de uitrusting en de trainingen 'rope acces' werken op hoogte , kunnen teams monumentenwachters kwetsbare en moeilijk bereikbare plekken benaderen. De monumentenwacht Gelderland voert ook inspecties uit van groene en archeologische monumenten.

Informatie over het abonnement

Informatie over het inspectie-abonnement van de Monumentenwacht Gelderland treft u hier aan. Periodieke inspectie en (nood) reparatie van uw monument geeft zekerheid.

Informatie over het abonnement - Lees verder...

Aanmeldingsformulier abonnement PDF

Als u het aanmeldingsformulier (pdf hieronder) invult en opstuurt, krijgt u schriftelijk bericht over het hoe en wanneer van het abonnement en de eerste inspectie. Een vast team monumentenwachters voert de inspecties uit. U kunt zich ook digitaal aanmelden via de knop Digitale aanmelding op de homepage.

Aanmeldingsformulier abonnement PDF - Lees verder...

Informatiebrochure voor abonnees

Een complete brochure voor nieuwe abonnees met informatie over het abonnement, de dienstverlening, de inspectie en de rapportage. Maar ook informatie over subsidies en organisaties van belang voor de eigenaar.

Informatiebrochure voor abonnees - Lees verder...

eenmalige inspectie

Als u slechts eenmaal een inspectie wenst, bijvoorbeeld ten behoeve van een subsidieaanvraag, het uitvoeren van onderhoud of om een beeld van de onderhoudstoestand te verkrijgen bij aan-of verkoop, zijn er ook mogelijkheden.

eenmalige inspectie - Lees verder...

Plone powered by ZOO