Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Diensten > Aanvullende advisering > Risico inventarisatie
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
Toolkit Duurzaam Erfgoed
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
 
Document acties

Risico inventarisatie

De arboregelgeving geeft opdrachtgever, opdrachtnemer en werkgever verantwoordelijkheid. Vooral het werken op hoogte vraagt om een goede risico-inventarisatie en het nemen van maatregelen in de vorm van veiligheidsvoorzieningen. Voor Monumenten zijn er geen standaard oplossingen; vandaar objectgericht maatwerk.

Object

Voor wie

De professionele gebouweneigenaar/beheerder wiens vraag verder gaat dan de standaardrapportage. Dat wil zeggen een uitgebreide ORIE, een prioritering en eventueel een plan van aanpak.

Waarom

Om te voldoen aan de wettelijke eisen zoals neergelegd in het Arbobesluit en veilig werken mogelijk te maken voor opdrachtnemers én eigen medewerkers/vrijwilligers.

Wat

De klant krijgt een complete ORIE van zijn monument door een schriftelijke rapportage. De rapportage kan worden aangevuld met een Plan van aanpak en uitvoeringsadviezen.

Prijs

Per uur (€ 70 excl. BTW) berekend omdat de benodigde tijd sterk afhankelijk is van het type monument, die kan variëren van 3 uur voor een eenvoudig woonhuis tot 10 uur of meer voor een complex gebouw. Vraag naar een offerte bij Ernst van der Grijp (026-3391707)

 

 

 

Plone powered by ZOO