Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Diensten > Aanvullende advisering > Regioservice gemeenten
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
Toolkit Duurzaam Erfgoed
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
 
Document acties

Regioservice gemeenten

De Monumentenwacht Gelderland kan gemeenten ondersteunen met het instandhoudingsbeleid van de monumenten. Vooral kleinere gemeenten met weinig capaciteit, hebben behoefte aan technische expertise en ondersteuning.

2 leeuwen

Inventarisaties

Voor uw gemeentelijk monumentenbeleid kan het zinvol zijn een quickscan inventarisatie van de onderhoudsstaat van de gemeentelijke monumenten uit te voeren. Voor diverse Gelderse gemeenten heeft de Monumentenwacht een dergelijk onderzoek uitgevoerd.

Kwaliteit

Ter ondersteuning van gemeentelijk beleid en besluiten, kan de Monumentenwacht kennis inzetten. Bijvoorbeeld een technische beoordeling van een plan en de begeleiding en beoordeling van werkzaamheden in het veld.

info

Neem contact op met Ernst van der Grijp voor meer informatie: 026-3391707

reparatie lei spits

 

 

 

Plone powered by ZOO