Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Diensten > Aanvullende advisering > Aanvraag rijkssubsidie instandhouding
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
Toolkit Duurzaam Erfgoed
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
 
Document acties

Aanvraag rijkssubsidie instandhouding

De Monumentenwacht Gelderland kan ondersteunen met het opstellen van de aanvraag. Bijvoorbeeld door het inspectierapport (0-meting) met fotomateriaal op te stellen. Informatie over de Subsidieregeling Instandhouding Monumenten (SIM) treft u op de website van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE).

Informatie SIM

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed voert de Subsidieregeling Instandhouding Monumenten (SIM) uit. Via de site van de dienst is alle informatie beschikbaar over deze subsidieregeling voor rijksmonumenten.

Informatie SIM - Lees verder...

Periodiek InstandhoudingsPlan

Een Periodiek InstandhoudingsPlan (PIP) is noodzakelijk voor het aanvragen van instandhoudingssubsidie (SIM) voor rijksmonumenten. Hier kunt u een aanvraagformulier downloaden, de Monumentenwacht Gelderland beoordeelt dan of en wanneer we een PIP kunnen opstellen.

Periodiek InstandhoudingsPlan - Lees verder...

Plone powered by ZOO