Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Diensten > Aanvullende advisering > Begeleiding uitvoering onderhoud
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
Toolkit Duurzaam Erfgoed
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
 
Document acties

Begeleiding uitvoering onderhoud

Het onderhoud aan uw monument kan soms tot problemen leiden als er geen goede begeleiding voorhanden is. Monumentenwacht Gelderland kan helpen met het in goede banen leiden van de werkzaamheden: planvorming, begeleiding én oplevering. Uitgangspunt: sober en doelmatig onderhoud.

inspectie kap

Voor wie?

Eigenaren/beheerders van monumenten uit de categorieën kerken, kastelen, buitenplaatsen, openbare gebouwen en verdedigingswerken. Particuliere eigenaren met een woonhuis of boerderij, kunnen ook een aanvraag indienen.

Diensten

Meerjarenonderhouds plan (MJOP) of een Periodiek Instandhoudingsplan in het kader van het Subsidieregeling Instandhouding Monumenten (SIM). Deze opstelling van de elementen en de uit te voeren onderhouds-werkzaamheden, uitgezet in een periode van tien jaar (mjop) of 6 jaar (PIP). Een en ander gebundeld in een rapport met fotodocumentatie.

Een werkomschrijving die gebaseerd is op de inspectie van de Monumentenwacht. In de werkomschrijving wordt nauwkeurig beschreven op welke wijze de werkzaamheden moeten gebeuren.

Een opleveringsinspectie is vaak een goede afsluiting van een project. Eventueel met herstel- en verbeterpunten voor de aannemer. Een stuk zekerheid over de kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden!

Het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden aan een monument. Deze dienst kan in overleg met opdrachtgever, bestaan uit combinaties van de bovenstaande diensten en zaken zoals het bijwonen bouwvergaderingen en werkbezoeken tijdens de uitvoering.

Uurtarief

De prijs wordt bepaald op basis van een offerte of in regie/nacalculatie: uurtarief:€ 70 Euro excl. 21% BTW. Reistijden en kilometervergoedingen á 0,35 Euro per km worden doorberekend.

Aanvragen

Telefonische info bij Ernst van der Grijp of Dick Wichers (026 3391707). U kunt het aanvraagformulier Begeleiding onderhoud  hier downloaden, uitprinten en opsturen/faxen of mailen.

 

 

 Torenspits beklimmen

 

Plone powered by ZOO