Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Diensten
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
Toolkit Duurzaam Erfgoed
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
 
Document acties

Diensten

De Monumentenwacht Gelderland verricht diensten op abonnementsbasis, eenmalig of in de vorm van projecten. Het doel is een duurzame instandhouding van monumenten door goed onderhoud. Met respect voor de historische kwaliteit. De kerntaak van van de Monumentenwacht (inspectie) is vrijgesteld van BTW.

Privacyverklaring

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is bijgaande privacyverklaring opgesteld.

Privacyverklaring - Lees verder...

Tarieven dienstverlening 2019

Een overzicht van onze diensten en tarieven treft u in het bijgevoegde pdf document aan. Belangrijkste wijzigingen zijn een verhoging van het uurtarief van 1 euro per manuur voor de periodieke inspecties en een aanpassing van het abonnementstarief naar 35 Euro/65 Euro per jaar. Herstelwerkzaamheden buiten de periodieke inspectie (vaak noodherstel), zijn door de belastingdienst aangemerkt als BTW plichtig. De periodieke inspecties en het noodherstel tijdens deze inspecties, zijn BTW vrijgesteld.

Tarieven dienstverlening 2019 - Lees verder...

Inspectie & advisering gebouwd en groen erfgoed

De dienstverlening van de Monumentenwacht geeft de zekerheid van een periodieke onderhoudscontrole en advisering van uw kostbare monument. Door de uitrusting en de trainingen 'rope acces' werken op hoogte , kunnen teams monumentenwachters kwetsbare en moeilijk bereikbare plekken benaderen. De monumentenwacht Gelderland voert ook inspecties uit van groene en archeologische monumenten.

Inspectie & advisering gebouwd en groen erfgoed - Lees verder...

Aanvullende advisering

De Monumentenwacht Gelderland biedt aanvullende dienstverlening, met name voor onrendabele, kwetsbare monumenten zoals kerken, molens en kastelen. Ook gemeenten en andere instellingen kunnen terecht voor aanvullende diensten. Deze aanvullende diensten zijn met BTW belast. Voor een overzicht van de diensten, BTW regime ed., zie item Diensten en BTW.

Aanvullende advisering - Lees verder...

Projecten

De Monumentenwacht Gelderland werkt op projectbasis voor diverse opdrachtgevers. Bijvoorbeeld een inventarisatie in opdracht van een gemeente. Maar ook een kostenraming van het monumentale onderhoud voor een woningbouwvereniging of andere beheerders.

Projecten - Lees verder...

Bouwhistorisch fragmentendepot

De Monumentenwacht Gelderland beheert een historisch bouwfragmentendepot in Valburg, landgoed De Mellard. De voorraad is online te raadplegen. Het depot is vooral voor bouwmaterialen met een uniek karakter. Doelstelling is het duurzaam en verantwoord hergebruik van cultuurhistorisch bouwmateriaal.

Bouwhistorisch fragmentendepot - Lees verder...

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van de Monumentenwacht Gelderland zijn hier downloaden.

Algemene Voorwaarden - Lees verder...

gearchiveerd onder:
Plone powered by ZOO