Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Nieuws > Monumentenwacht en de Open Monumentendag
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Toolkit Duurzaamheid
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
 
Document acties

Monumentenwacht en de Open Monumentendag

Op uitnodiging van de Provincie Gelderland zal de Monumentenwacht Gelderland aanwezig zijn op Open Monumentendag bij het monumentale Huis der Provincie. Dit bouwwerk uit 1954 is een mooi voorbeeld van beschermde moderne bouwkunst.

Op zaterdag 11 september 2010 houdt de provincie Gelderland van 11.00 tot 17.00 uur haar Open Huis, tijdens de landelijke Open Monumentendag. Er is een tentoonstelling over bouwstijlen uit de 19e eeuw en bezoekers kunnen demonstraties bijwonen van ambachtelijke vaklieden die glas-in-loodramen en leidaken maken. Provinciale Statenleden vertellen over hun werk, er zijn optredens van het Symfonisch Blaasorkest Nijmegen en bezoekers kunnen kennis maken met het Gelderse kunst- en cultuuraanbod en vrijkaartjes winnen. Daarnaast worden er rondleidingen aangeboden in het provinciehuis: een rijksmonument uit 1954 met veel beeldende kunst.

In de Statenzaal van het provinciehuis vertellen leden van Provinciale Staten hoe het is om Statenlid te zijn. Op de binnenplaats van het provinciehuis geeft het Symfonisch Blaasorkest Nijmegen drie korte concerten. Deze concerten beginnen om 11.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur en duren steeds circa 20 minuten. In het Huis der Provincie wordt ook een presentatie gegeven over werken bij de provincie Gelderland.

Zie voor meer info:http://www.gelderland.nl/eCache/DEF/14/732.html

Huis der Provincie

Abonnement

Digitale aanmelding voor een inspectie-abonnement in vijf stappen! Lees de voorwaarden/tarieven goed door!

Eenmalige inspectie
https://www.monumentenwacht-gld.nl/over-mwg/info-abonnement/eenmalige-inspectie
Als u (nog) geen eigenaar bent van een monument.
RCE

Direct naar infobank techniek Rijksdienst v/h Cultureel Erfgoed

Stichting ERM

Direct naar technische uitvoeringsrichtlijnen (URL's) voor professionals.

 
Plone powered by ZOO