Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Kwaliteitszorg > Monumentenclinics voor eigenaren
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
Toolkit Duurzaam Erfgoed
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
 
Document acties

Monumentenclinics voor eigenaren

De Monumentenwacht Gelderland ontwikkelt specifieke cursussen voor eigenaren e.a geïnteresseerden over diverse, vooral technische, onderwerpen. Geef u op voor de serie of een van de cursussen, zie item hieronder.

Monumentenclinics Lochem

De Monumentenwacht Gelderland geeft clinics voor eigenaren die zo beter kunnen onderhouden en beheren. Op deze manier kunnen we gezamenlijk werken aan de kwaliteit van het monument. Er worden technische onderwerpen behandeld en tips en trucs gegeven. De clinics zijn praktijkgericht met veel beeldmateriaal en duren ca. 2,5 uur incl. een korte pauze. Monumentenwacht Gelderland en de gemeenten Lochem bieden eigenaren van potentiële-, gemeentelijke- en rijksmonumenten in de winter 2019 een serie clinics aan. U kunt kosteloos deelnemen. De serie is bedoeld voor eigenaren van (potentiële) monumenten en is praktijkgericht met veel beeldmateriaal en duren ca. 2,5 uur. De clinics beginnen om 19:30 uur in Hotel Landgoed Ehzerwold, Ehzerallee 14 in Almen. Per cursus zijn er maximaal 25 aanmeldingen mogelijk.

Monumentenclinics Lochem - Lees verder...

Plone powered by ZOO