Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Kwaliteitszorg > Monumentenonderhoud voor eigenaren Rheden
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Toolkit Duurzaamheid
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
 
Document acties

Monumentenonderhoud voor eigenaren Rheden

De Monumentenwacht Gelderland organiseert samen met de gemeenten korte praktische cursussen voor de eigenaar. Dit najaar is de gemeente Rheden aan de beurt. De Monumentenwacht Gelderland zet naast haar inspecties en advisering, ook steeds meer in op het versterken van het opdrachtgeverschap van de eigenaar, tenslotte de cruciale factor in het proces van instandhouding.

De Monumentenwacht Gelderland en de gemeente Rheden bieden eigenaren van gemeentelijke- en rijksmonumenten dit najaar een serie cursussen aan op het gebied van monumentenonderhoud- en beheer. Wij nodigen de eigenaar van harte uit om hieraan deel te nemen. De serie cursussen is praktijkgericht. Men kan zich voor één of meer avonden inschrijven. De cursussen zijn gratis maar vooraf aanmelden is wel vereist.

Doel

De Monumentenwacht Gelderland en de gemeente Rheden organiseren deze cursussen samen met als doel de monumenteneigenaar te helpen bij het onderhoud en beheer van het monument. Op deze manier werken we samen aan de kwaliteit van de monumenten in Rheden.

Inhoud

De cursussen zijn praktijkgericht, met veel beeldmateriaal. Er worden diverse onderwerpen behandeld en tips en trucs gegeven. Iedere avond duurt ca. 2 uur incl. een korte pauze. Per avond zijn maximaal 30 aanmeldingen mogelijk.

Aanmelden en meer informatie via de volgende website:https://www.rheden.nl/Inwoners/Wonen_leefomgeving/Cultuurhistorisch_erfgoed/Cursussen_monumentenonderhoud

Plone powered by ZOO