Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
Toolkit Duurzaam Erfgoed
http://www.toolkitduurzaamerfgoed.nl/
 
Document acties

Aanmeldingsformulier stap 1 van 5

Formulier voor digitale aanmelding voor een abonnement. Hou een digitale foto en evt. digitale tekeningen 'bij de hand' voor het uploaden aan het einde van de aanmeldprocedure (stap 5). U ontvangt een schriftelijke bevestiging van uw aanmelding per post met aanvullende informatie. Voor onze inspectie dienstverlening rekenen we een uurtarief en er zijn jaarlijkse abonnementskosten. Deze worden vermeld in de schriftelijke bevestiging die u na aanmelding ontvangt. Wilt u vooraf meer informatie over de kosten? Bel even met Dick Wichers of Ernst van der Grijp: 026-3391707 Voor uitgebreide informatie over de voorwaarden en de tarieven: zie http://www.monumentenwacht-gld.nl/over-mwg/info-abonnement/info-abonnement

Gegevens eigenaar aan te melden object
Dit is tevens het correspondentieadres.
Dhr / Mevr


Gegevens eigenaar   
Plone powered by ZOO