Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Kwaliteitszorg > Monumentenclinics voor eigenaren
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
 
Document acties

Monumentenclinics voor eigenaren

De Monumentenwacht Gelderland ontwikkelt specifieke cursussen voor eigenaren e.a geïnteresseerden over diverse, vooral technische, onderwerpen. Geef u op voor de serie of een van de cursussen, zie item hieronder.

Monumentenclinics voor eigenaren 2017

De Monumentenwacht Gelderland ontwikkelt korte cursussen voor eigenaren zodat zij beter in staat zijn het monument te onderhoud en beheren. Er worden technische onderwerpen behandeld en tips en trucs gegeven voor een beter opdrachtgeverschap. De cursussen zijn praktijkgericht met veel beeldmateriaal en duren ca. 2,5 uur incl. een korte pauze. In 2017 zijn er nog 2. In 2018 volgt een nieuwe serie. Via de homepage van deze website kunt u zich opgeven voor de digitale nieuwsbrief waarin t.z.t. het programma vermeld zal worden.

Monumentenclinics voor eigenaren 2017 - Lees verder...

Plone powered by ZOO