Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onafhankelijke inspectie en advisering onderhoud monumenten

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home > Informatie en publicatie > Publikaties Monumentenwacht
Register Kennis&Kunde monumentenspecialisten

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde (K&K) met bedrijven werkzaam in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie? Zie menu kwaliteitszorg.

Infobladen Monumentenwacht

Direct naar praktische infobladen onderhoud voor de eigenaar.

Aanmelden nieuwsbrief / cursusinformatie
Digitale nieuwsbrieven en cursusinformatie ontvangen? Stuur dan een mail naar monumentenwacht-gld-join@lists.nfg.nl. U ontvangt dan een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen.
 
Document acties

Publikaties Monumentenwacht

De Monumentenwacht Gelderland brengt jaarlijks een evaluatieverslag uit. Naast dit verslag, kunt U ook het meerjaren beleidsplan downloaden. verder informatie over het inspectie handboek.

Beleidsplan kerntaak

De Monumentenwacht Gelderland werkt met meerjaren beleidsplannen en jaarplannen.

Beleidsplan kerntaak - Lees verder...

Inspectie handboek

Voor het inspecteren en beoordelen van de onderhoudstoestand van monumenten zijn veel inzicht en deskundigheid nodig. Monumentenwacht Nederland is jaren geleden begonnen om alle noodzakelijke, vaak specialistische kennis onder te brengen in een systematisch naslagwerk. De inhoud wordt regelmatig geactualiseerd en aangevuld. De vier ringbanden en hun inhoud (ruim 100 pagina's) kosten momenteel € 389 (exclusief verzendkosten). U kunt dit handboek bestellen bij de Monumentenwacht Nederland via telefoonnummer 033 479 07 70 of via onderstaande link:

Inspectie handboek - Lees verder...

Interieurwacht onder de aandacht!

Een landelijk netwerk van interieurwachters kan er voor zorgen dat de bijzondere interieurs van tienduizenden Nederlandse rijksbeschermde monumenten, zoals kastelen, kerken, woonhuizen, overheidsgebouwen, maar ook boerderijen en scholen, beter behouden blijven.

Interieurwacht onder de aandacht! - Lees verder...

Beleidsplan Kwaliteitszorg erfgoed Gelderland

Monumentenwacht heeft voor de periode 2014-2016 projectvoorstellen gedaan in het thema "kwaliteit in de uitvoering'. Ondermeer kwaliteitsregeling Kennis&Kunde en regioservice voor gemeenten.

Beleidsplan Kwaliteitszorg erfgoed Gelderland - Lees verder...

Plone powered by ZOO